Tietoa minusta

Minä olen Tuula ja olen työskennellyt lähes 30 vuotta taloushallinnon ja it-projektoinnin parissa. Olen intohimoinen erilaisten sovellusten kokeilija ja testaaja. Olen myös super-googlaaja ja ei mene päivääkään etten googlaisi. Google taskussa on kuin koko maailman tietokirjat taskussa – paitsi että se on vain kevyempi kantaa.

Tietostartti.fi:ssä haluan opastaa sinua älysovellusten kiehtovaan maailmaan. Älysovellusten avulla voit hoitaa arkirutiinit paljon nopeammin, sillä kaikki palvelut ovat siirtymässä verkkoon. Voit hoitaa pankkiasiat, varata aikoja, ostaa tuotteita, katsella elokuvia, kuunnella haluamaasi musiikkia. Voit pitää yhteyttä ystäviisi ja sukulaisiisi videosovellusten avulla. Jopa terveysneuvonta ja osa lääkärikäynneistäkin onnistuu etäkäyntinä.

Älysovellusten avulla voit seurata omaa kuntoasi ja unen laatuasi, seurata painoasi, verenpainettasi, kulutettuja kaloreita jne.

Kodin eri laitteitakin voidaan ohjata älysovellusten avulla. Tästä esimerkkinä valaistuksen, asunnon lämpötilan, lukituksen ja esim. rullaverhojen ohjaaminen.

Älysovelluksiin pääset tutustumaan Blogissani.

Vaikka olenkin super-hyper näppäilijä, niin aikaa on riittänyt muuhunkin. Esimerkkeinä puutarhan hoito ja valokuvaus. Puutarhaani pääset kurkistamaan Puutarhaunelmia -osiossa. Jatkossa puutarhan puuttuessa kiinnostuksen kohteenani ovat kasvit yleensäkin.

Innokkaana opiskelen myös laulua ja maalaamista. Toimin taloyhtiön hallituksessa ja opetan talon asukkaille – kuinkapa muutenkaan kuin – ÄLYSOVELLUKSIA!

Tietoa minusta
Tuula (KTM)
Exit mobile version